KÜTÜPHANEYE GİDİYORUM SERTİFİKASI

Kütüphane Haftası, kitap sevgisinin ve okumanın önemine dikkat çekmek, kütüphanelerin toplumdaki değerini vurgulamak amacıyla her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayarak bir hafta boyunca kutlanan özel bir haftadır. Bu hafta boyunca, kütüphaneler ve okuma kültürü merkezinde bir dizi etkinlik düzenlenir. Okullar, üniversiteler, halk kütüphaneleri ve çeşitli kurumlar, insanları kitaplarla buluşturmayı, okumanın keyfini ve bilginin gücünü hatırlatmayı amaçlar.

Kütüphane Haftasının kutlanması, insanları kütüphanelerin sıcak ve davetkar atmosferine çekmek, yeni kitaplar keşfetmelerini sağlamak ve çeşitli yazarlar ve konular hakkında bilgi sahibi olmalarını teşvik etmek için büyük bir fırsattır. Etkinlikler genellikle kitap okumaları, yazarlarla buluşmalar, kitap değişim programları, sergiler ve atölye çalışmaları gibi çeşitli aktiviteleri içerir. Bu aktiviteler, kitap ve kütüphanelere olan ilgiyi artırmak ve toplumda okuma alışkanlığını güçlendirmek için tasarlanmıştır.

Kütüphaneler haftası kapsamında öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı.

06-04-202406-04-202406-04-202406-04-202406-04-2024

Yayın: 06.04.2024 - Güncelleme: 06.04.2024 00:14 - Görüntülenme: 68