Nermin Ahmet Hasoğlu Ortaokulu

Adres
OSMANGAZİ MAH. DUYGU SK. SANCAKTEPE İLKOKULU - NERMİN AHMET HASOĞLU ORTAOKULU SİTESİ SANCAKTEPE İLKOKULU - NERMİN AHMET HASOĞLU ORTAOKULU BLOK NO: 22 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Kendini gerçekleştirmiş, potansiyelinin farkına varmış, geleceğini şekillendirecek imkân ve şartları en üst düzeyde kullanabilecek yetenek ve yeterlilikte bireyler yetiştiren örnek bir ortaokulu olmaktır.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası´nın tanımladığı nitelikte Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, ülkesini seven, bilgili, donanımlı, âhlaklı ve üretken, değişen dünyayı kendi milli kültürünün katalizöründen geçirebilme, kendi kültürünü yeniden üretebilme ve bu şekilde başı dik, çağdaş evrensel kültürü şekillendirmeye namzet hale gelecek insan yetiştirmektir.
Başarılar
İlçede düzenlenen bilgi yarışmasında ikinci olduk. Değerler Eğitimi kapsamında dört alanda birinci olduk.Hava Kuvvetlerinin düzenlediği resim yarışmasında ikinci olduk.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
08.00 GİRİŞ 13.35 ÇIKIŞ