NERMİN AHMET HASOĞLU ORTAOKULU OKUL GENELİ ORTAK SINAV BİLGİLENDİRME DUYURUSU

Ekm

Okulumuzda bağımlılıkla mücadele kapsamında polislerimiz tarafından velilerimize "En İyi Narkotik Polis Anne" semineri yapılmıştır. Emeği geçen tüm kurumlarımıza, polislerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sancaktepe İlçe Tarım Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı işbirliği kapsamında okulumuzda "Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık" semineri yapılmıştır. Emeği geçen tüm kurumlara ve eğitmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Bakanlığımızın 8. sınıflar için göndermiş olduğu kaynak kitap setimizi 8. sınıf öğrencilerimize dağıttık. Tüm öğrencilerimize girecekleri liselere giriş sınavında başarılar diler ve iyi bir hazırlık dönemi geçirmelerini temenni ederiz.

Ekm

1. Dönem 1. Veli toplantımızı gerçekleştirdik. Olumsuz hava şartlarına rağmen yoğun katılım ile gerçekleşen toplantımıza katılan tüm velilerimize teşeklür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının açılışında Bakanımız Yusuf Tekin öğretmenlerimize hitap etti. Bakanımız EBA'nın tekrar zenginleştirileceğini ve müfredatın canlı ve dinamik olacağını belirtti. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz.

Haz

Her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz yıl sonu sergimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

2022-2023 eğitim-öğretim yılının sonuna geldik. Sene sonu programımızda yıl içinde başarılar elde eden öğrenci ve öğretmenlerimiz ödüllendirildi. Okulumuzda dereceye giren öğrencilerimiz onurlandırıldı. Okul 1.'miz 8/B sınıfından İlayda GÜR, okul 2.'miz 8/E snıfından Semanur ÇEVİK ve okul 3.'müz 7/D sınıfından Nisa DAŞ olmuştur. Bu yıl Okul Müdürümüz Sedat KIZILKAYA'nın son senesiydi. Okul müdürümüze verdiği emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Görsel sanatlar öğretmenimiz Hatice Günay KIZILKAYA da emeklilik kararı alarak aramızdan ayrılmıştır. Öğretmenimize verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz. Sene sonu programımızda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

İngilizce proje sınıflarımız için yapacağımız kabul sınavımız 11.06.2023 Pazar günü saat 11:00'da okulumuzda yapılacaktır. Sınavımıza katılmak isteyen 4. sınıf öğrencilerimizi sınava bekleriz. Sınava gelecek veli ve öğrencilerin saat 10:30'da okul bahçesinde hazır bulunması ve yanlarında kalem-silgi getirmeleri rica olunur.

May

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketlerinin güncellenmesi tamamlanmıştır. Güncellenen anketlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Bu anketin amacı okulumuzda hangi rehberlik hizmetlerine ihtiyaç duyduğunuzu belirlemektir. Ankette yer alan sorulardan daha çok ihtiyaç duyduğunuz maddeyi 1, diğerini 0 seçiniz. Anketlerimiz 7 Haziran 2023 tarihinde kapatılacaktır.

May

Sivas'ta düzenlenen 2023 Yıldızlar Judo Şampiyonasında sporcularımız üstün başarı göstererek bizleri, ailelerini ve okulumuzu gururlandırmışlardır. Beş sporcumuz turnuvayı zirvede tamamlarken, iki sporcumuz da ikinci olmuştur.

Turnuvada sporcularımız:

34 Kg Emirhan Sırataş 1. (Şampiyon)

40 Kg Livanur Kayır 1. (Şampiyon)

44 Kg Beyza Küçük 1. (Şampiyon)

48 Kg Elif Kılıç 1. (Şampiyon)

55 Kg Güven Kurt 1. (Şampiyon)

32 Kg Burçin Karakazan 2. (Gümüş)

38 Kg Taha Baran Aşık 2. (Gümüş) olarak ülkemizi milli takımda temsil etmeye hak kazanmışlardır. Sporcularımızı ve hocalarımızı canı gönülden tebrik ederiz. Sporcularımızın Milli takımda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır.

May

Okulumuzda anneler günü kutlama programı düzenlenmiştir. Programa katılan ilçe milli eğitim müdürümüz Hale BAĞCE ÖZBAŞ, şube müdürlerimiz Zeynep AYDIN, Selahattin ERGÜL ve Kamil ALAGÖZ'e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Bizleri bazen hüzünlendiren bazen güldüren öğrencilerimize, çektikleri video ile bizlere tebessüm ettiren öğretmenlerimize ve hazırladıkları türkülerle bizleri coşturan velilerimize çok teşekkür ederiz. Bu harika programda emeği geçen Nazife hocama, Neslihan hocama, Elif hocama, Günay hocama, Filiz hocama, Abdulkadir hocama ve Sadettin hocama çok teşekkür ederiz.

İstanbul ortaokullar minikler judo şampiyonasında sporcularımız;

Betül Yılmaz (Altın Madalya)

Öznur Meşale (Altın Madalya)

Ilgın Zincir (Gümüş Madalya)

Alperen Demir (Gümüş Madalya)

Samet Buluk (Bronz Madalya) alarak okulumuzu Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmışlardır. Sporcularımızı ve hocamızı canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.