Okulumuzda matematik öğrenimini kolaylaştırmak adına İlçemiz Matematik Öğretmenlerinden "Şenol Hoca" tarafından "Matematikle Barışıyorum Semineri" düzenlenmiştir. Emeği geçen hocamıza teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108.Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Çanakkale Kahramanlarımızı Rahmet ve Saygıyla Anıyoruz.

Ock

Yoğun ve  bir o kadar da hızlı geçen 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemini  tüm öğretmenlerimizle kahvaltıda  bir araya gelerek güzel bir sofrada birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık.

Ock

Sancaktepe İnovasyon Ve Teknoloji Takımları Merkezi açılış programı ve sertifika töreninde okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Neslihan Kargın sertifikasını alırken öğrencilerimizde  Sayın Kaymakamımız,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve beraberindeki ekip başta olmak üzere sergiyi ziyeret eden misafirlere projelerini anlattılar ve projeleriyle büyük ilgi topladılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

İlçemizde yapılan İstanbul Bilim Olimpiyatları 5-6. Sınıf Matematik kategorisinde 6/G sınıfı öğrencimiz "SERVA MASAL ZEYDAN",  ilçe 4'ncüsü olarak 2. turda yarışmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi, yetiştiren öğretmenlerimizi ve öğrencimizin ailesini canı gönülden tebrik eder, başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Ock

Ortaokullar yıldızlar istanbul il şampiyonasın'da OKULUMUZ sporcuları 12 kişi katıldığımız turnuvada 12 madalya alarak kulübümüzü ve Nermin Ahmet Hasoğlu ortaokulunu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

BAYANLAR'da

32 Kg Burçin Karakazan gümüş madalya

36 Kg Tuğçe Şahiner altın madalya

40 Kg Elçin Karakazan altın madalya

40 Kg Hiranur Erdoğan gümüş madalya

40 Kg Fatma Deniz Avli bronz madalya

44 Kg Beyza Küçük altın madalya

48 Kg Vicdannur Özkavsal gümüş madalya

ERKEKLER

34 Kg Emirhan Sırataş altın madalya

38 Kg Taha baran aşık altın madalya

50 Kg Güven Kurt altın madalya

55 Kg Şahin Çoruhlu gümüş madalya

60 KG Hüseyin can bronz madalya

Emeğinize yüreğinize sağlık çocuklar.

Ock

İç işleri bakanlığının En İyi Narkotik Polisim Anne projesi kapsamında okulumuz velilerine ve öğretmenlerine yönelik eğitim düzenlendi. Uyuma uygulaması hakkında da bilgi veren polis memurlarına bu faydalı eğitim için teşekkür ederiz.

Ock

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı psikoloğu Oğuzhan Küçük "Aile İçi İletişim."  ve öğretmen Esra Kılıçdere "Aile İçi Şiddet" konularında velilerimize yönelik  seminer düzenlemişlerdir. Bakanlık çalışanlarına okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

Sayın Veliler, yarın saat 11.00'da okulumuz konferans salonunda Aile Bakanlığı Eğitmenleri tarafından Ailede İletişim ve Ailede Şiddet semineri yapılacaktır. Tüm velilerimizin eğitime katılması önem arz etmektedir.

Ock

Uzman Diyetisyen Elif Bilgin BAŞ, okulumuzda öğretmen ve öğrencilere sağlıklı beslenme semineri yapmıştır.  Seminer bizler için gayet faydalı olmuştur. Diyetisyenimize bize zaman ayırdığı için çok teşekkür ederiz.

Ock

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerimize yönelik afet farkındalık eğitimi düzenlenmiştir. Başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak afetlerin öncesi sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlar üzerinde durulmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanı Gülizar BOSTANCI tarafından velilere "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu seminer yapılmıştır. Seminerimiz velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Katılan velilerimize ve psikolojik danışmanımıza teşekkür ederiz. Seminer broşürü aşağıya eklenmiştir. İsteyen velilerimiz linke tıklayarak indirebilir.

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

Okulumuzda 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında tüm sınıflarımızda video izletilmiş ve pano düzenlemesi yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kolay değil bir nesli yetiştirmek, kolay değil öğretmen olmak, öğretebilmek ve eğitimci olabilmek. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, hayatlarını huzurla geçirebilecekleri bir ömür dilerim.

Kas

İstiklâl mücadelemizin başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete irtihalinin 84. yılında saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyor ve anma programında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Okulumuz 8/E sınıfı öğrencilerinden Nehir Bilge ERGÜL, 10 Kasım için düzenlenen şiir yarışmasında ilçe 3'üncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.